
Σε Τσάβι ή Ινιέστα η Χρυσή Μπάλα λέει ο Μέσι
Στην Αργεντινή, όπου θα περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σε δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του, έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι και Ινιέστα.
Στην Αργεντινή, όπου θα περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σε δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του, έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι και Ινιέστα.
Οι δύο Ισπανοί μαζί με τον Μέσι, είναι οι τρεις υποψήφιοι για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2010, όμως σύμφωνα με τον Αργεντίνο, ο τίτλος πρέπει να πάει σε έναν από τους δύο συμπαίκτες του.
«Φέτος, πιστεύω ότι πρέπει να την πάρει ένας από τους συμπαίκτες μου στην Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι ή ο Ινιέστα».
Ο Μέσι μίλησε και για τη χρονιά που πέρασε, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέκτησε το νταμπλ στην Ισπανία, όμως δεν κατάφερε να διακριθεί με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.
«Το 2010 ήταν μια καλή χρονιά για μένα προσωπικά, όμως το Μουντιάλ δεν πήγε όπως ήθελα. Τώρα, στόχος μου είναι η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, που διοργανώνεται και στην Αργεντινή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Spotify: Η αναβάθμιση στις λίστες αναπαραγωγής – Μια νέα λειτουργία για τους χρήστες
- Γιορτή σήμερα 15 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]



