Και πάλι νοκ άουτ οι Παπαλουκάς και Πελεκάνος
Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Θοδωρή Παπαλουκά και Μιχάλη Πελεκάνου στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν ακολούθησαν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Ιταλία, δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή, καθώς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Θοδωρή Παπαλουκά και Μιχάλη Πελεκάνου στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι.
Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν ακολούθησαν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Ιταλία, δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή, καθώς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει χάσει τις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρχικά στον προσαγωγό και στη συνέχεια υπέστη διάστρεμμα, ενώ ο Πελεκάνος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το ο Σάββατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ανατροπή-σοκ στο Κόπα Άφρικα: Το τρόπαιο στο Μαρόκο στα… χαρτιά!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)



