Ξανά άτυχος ο Σάμουελ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με την Ίντερ
Πρόωρο τέλος αναμένεται να έχει η φετινή σεζόν για τον Γουόλτερ Σάμουελ της Ίντερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο σαββατιάτικο ματς με την Μπρέσια και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη οπίσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.
Στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης σε μία διεκδίκηση της μπάλας το γόνατο του 32χρονου συγκρούστηκε με αυτό του Αντρέα Καράτσιολο και ο άσος της Ίντερ έπεσε στο έδαφος μην μπορώντας να συνεχίσει, καθώς από τη σύγκρουση το γόνατό του μετατοπίστηκε.
Το ιατρικό επιτελείο των νερατζούρι εκτιμά ότι πρόκειται για ρήξη οπίσθιου χιαστού, αλλά θα περάσει τον Σάμουελ εκ νέου από σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και αν ο παίκτης χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Ο Σάμουελ είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό τον Δεκέμβριο του 2007 και χρειάστηκε να περάσουν εννέα μήνες για να επιστρέψει στα γήπεδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στοιβαγμένοι κρατούμενοι και κοριοί στις φυλακές της Κρήτης – Κόλαφος η έκθεση Επιτροπής
- Οι αλλαγές που έρχονται φέτος στη φορολογία εισοδήματος
- Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη Vol. 2
- Την επαναχάραξη της γραμμής αιγιαλού του οικισμού της Πλάκας ζητάει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Φίλιππος Ηλιού: Ο χαλκέντερος λόγιος
- Αλβανία: Η πρώτη ψηφιακή υπουργός στο… εδώλιο


