Ο Γκοβού τράκαρε με μηχανάκι χωρίς να υπάρξει τραυματισμός
Ο Σίντνεϊ Γκοβού τράκαρε το πρωί της Παρασκευής, ενώ έφευγε από το γαλλικό προξενείo όπου είχε βρεθεί για μια προσωπική του υπόθεση.
Ο Γάλλος άσος ενώ έστριβε στη Βασ. Κωνσταντίνου χτύπησε μια μοτοσικλέτα. Ο Γκοβού δεν έπαθε τίποτα, όπως και ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα μετά το ατύχημα.
Ο Γκοβού σοκαρίστηκε και γι αυτό έμεινε για λίγο μέσα στο αυτοκίνητό του, πλην όμως αμέσως μετά βγήκε και έσπευσε να δει αν είχε χτυπήσει ο οδηγός του δίτροχου, που ευτυχώς τη γλίτωσε με κάποιες αμυχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β’ «πλήγωσε» τον Πανιώνιο (2-1), φαβορί για την άνοδο η Καλαμάτα! (2-0)
- Πιθανόν νεκρός και ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ
- Νεκροί τρεις Αμερικανοί στρατιώτες στην επιχείρηση κατά του Ιράν – Πέντε τραυματίστηκαν
- LIVE: Βόλος – ΑΕΚ
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στα διόδια της Τραγάνας – Κάηκε ολοσχερώς
- Β. Κικίλιας: Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα το υπουργείο Ναυτιλίας – Τα βλέμματα στα Στενά του Ορμούζ
