Έκθεση στον Έντβαρντ Μουνχ διοργανώνει τον χειμώνα το Μουσείο Ηρακλειδών
Έκθεση στον σπουδαίο Νορβηγό ζωγράφο Έντβαρντ Μουνχ ετοιμάζει από τις 26 Νοεμβρίου το Μουσείο Ηρακλειδών. Από την έκθεση θα λείπει η διάσημη Κραυγή, αλλά θα εκτίθεται η Μαντόνα.
Έκθεση στον σπουδαίο Νορβηγό ζωγράφο Έντβαρντ Μουνχ ετοιμάζει από τις 26 Νοεμβρίου το Μουσείο Ηρακλειδών. Από την έκθεση θα λείπει η διάσημη Κραυγή, αλλά θα εκτίθεται η Μαντόνα.
Συνολικά 80 χαρακτικά του ζωγράφου θα παρουσιαστούν στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 27 Φεβρουαρίου 2011.
Εκτός από την Μαντόνα, η έκθεση θα περιλαμβάνει τα έργα Απόγνωση και Το άρρωστο παιδί.
Μετά τη διοργάνωση της έκθεσης για τον Τουλούζ-Λωτρέκ, το μουσείο θέλησε να φιλοξενήσει μία έκθεση για τον Εντ.Μουνχ, προκειμένου οι επισκέπτες να δουν πως δύο καλλιτέχνες που έζησαν την ίδια εποχή, έβλεπαν με τόσο διαφορετική ματιά τον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι




