Ο Jimmy έκανε… Jump και στη σκηνή της Eurovision
Ανέβηκε στην σκηνή της Eurovision του Όσλο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ισπανικού τραγουδιού, ακολούθησε μάλιστα τη χορογραφία - τουλάχιστον προσπάθησε - και όταν αντιλήφθηκε ότι υπεύθυνοι της ασφάλειας κατευθύνονταν με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του, κατέβηκε στην πλατεία. Ωστόσο ο Jimmy Jump - περί ου ο λόγος - δεν γλίτωσε τη σύλληψη και γνώρισε τη... φιλοξενία της νορβηγικής αστυνομίας.
Ανέβηκε στην σκηνή της Eurovision του Όσλο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ισπανικού τραγουδιού, ακολούθησε μάλιστα τη χορογραφία – τουλάχιστον προσπάθησε – και όταν αντιλήφθηκε ότι υπεύθυνοι της ασφάλειας κατευθύνονταν με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του, κατέβηκε στην πλατεία. Ωστόσο ο Jimmy Jump – περί ου ο λόγος – δεν γλίτωσε τη σύλληψη και γνώρισε τη… φιλοξενία της νορβηγικής αστυνομίας.
Ο Jimmy Jump είναι παλιός γνωστός των… Ελλήνων, καθώς ήταν αυτός που είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λους» στη Λισαβόνα κατά τη διάρκεια του τελικού του Euro 2004 μεταξύ της εθνικής μας ομάδας και της Πορτογαλίας. Είχε τότε πετάξει στα μούτρα του Λουίς Φίγκο μια σημαία της Μπαρτσελόνα – της αγαπημένης ομάδας του – αποκαλώντας τον προδότη, καθώς ο Πορτογάλος είχε μετακομίσει την προηγούμενη χρονιά στη «μισητή» Ρεάλ.
Penny Brotzaki
Γνωστός εισβολέας των αθλητικών και όχι μόνο εκδηλώσεων, ο θρασύς αλλά ποτέ επικίνδυνος Καταλανός έχει δηλώσει ότι ακολουθεί ειδική προετοιμασία για να εισβάλει και στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Μουντιάλ.
Αρκεί βέβαια να καταφέρει να βγει εγκαίρως από τις νορβηγικές φυλακές!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Netflix δεν θα αυξήσει την προσφορά για τη Warner Bros παραδίδοντας το CNN στην Paramount και τον Τραμπ
- Πακιστάν: «Ανοικτό πόλεμο» κήρυξε ο υπουργός Αμυνας στην de facto κυβέρνηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν
- Το ΔΝΤ ενέκρινε δάνειο 8,1 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία, με το 1,5 δισ. άμεσα καταβληθέν
- Η Volkswagen στην κούρσα των ρομποταξί
- Αφγανιστάν: Αεροπορικές επιδρομές του Πακιστάν στην πρωτεύουσα Καμπούλ και άλλες περιοχές
- Στα αζήτητα η Armani – Πόσο κοντά είναι σε πώληση μετοχών;








