Πολύ κοντά στη Βαρκελώνη και το Καμπ Νου είναι ο Νταβίντ Βίγια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», Βαλένθια και Μπαρτσελόνα έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια, βάζοντας τέλος σε ένα… φλερτ που κρατάει από το περασμένο καλοκαίρι.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Χουάν Λαπόρτα επιθυμεί διακαώς να φέρει στο Καμπ Νου τον ισπανό διεθνή, ενόψει των προεδρικών εκλογών του συλλόγου στις 13 Ιουνίου.

Οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να καταβάλουν το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα προσφέρουν στη Βαλένθια τους Αλεξάντερ Χλεμπ και Μπόγιαν Κρκιτς.

Το ρεπορτάζ της «Marca» υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ο Βίγια είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κάτι που φέρεται να επιθυμούσε από την περσινή σεζόν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr