
Εποχή Ανιέλι ξανά στη Γιουβέντους, με τον Αντρέα να αναλαμβάνει πρόεδρος
Στα χέρια της οικογένειας Ανιέλι περνάει ξανά η διοίκηση της Γιουβέντους, καθώς μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Αντρέα Ανιέλι θα αναλάβει την προεδρία του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Γάλλο Ζαν-Κλοντ Μπλανκ. Αυτό αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Fiat, Τζον Έλκαν, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται την Πέμπτη στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa». Ο 34χρονος Αντρέα Ανιέλι, έχει εμπειρία από το χώρο του αθλητικού μάνατζμεντ, καθώς έχει εργαστεί και στο παρελθόν στη «Γηραιά Κυρία».
Στα χέρια της οικογένειας Ανιέλι περνάει ξανά η διοίκηση της Γιουβέντους, καθώς μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Αντρέα Ανιέλι θα αναλάβει την προεδρία του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Γάλλο Ζαν-Κλοντ Μπλανκ.
Αυτό αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Fiat, Τζον Έλκαν, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται την Πέμπτη στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa».
Ο 34χρονος Αντρέα Ανιέλι, απόφοιτος της Οξφόρδης, έχει εμπειρία από το χώρο του αθλητικού μάνατζμεντ, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν στη «Γηραιά Κυρία», αλλά και στη Φεράρι.
Ο Ελκαν πρόσθεσε ότι ο Μπλανκ θα παραμείνει στο σύλλογο, σε διευθυντική θέση.
Ο Αντρέα είναι γιος του Ουμπέρτο Ανιέλι, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της Γιουβέντους από το 1956 έως το 1962.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ


