2

Η αγγλική ομοσπονδία αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας από τον Τζον Τέρι, με απόφαση του Φάμπιο Καπέλο, μετά τις κατηγορίες κατά του διεθνή αμυντικού για εξωσυζυγική σχέση με πρώην σύντροφο συμπαίκτη του.

Η απόφαση ανακοινώθηκε λίγο μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο ποδοσφαιριστής με τον ομοσπονδιακό προπονητή. Ο παίκτης της Τσέλσι βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας των βρετανικών ΜΜΕ για την άστατη ιδιωτική ζωή του.

«Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερα για μένα να πάρω το περιβραχιόνιο από τον Τζον Τέρι. Αν και ως αρχηγός της ομάδας ο Τέρι έχει δείξει εξαιρετικά θετική συμπεριφορά, εντούτοις θα πρέπει να υπολογίσω και άλλες παραμέτρους και τι είναι καλύτερο για όλους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Με δεδομένο αυτό πήρα την απόφασή μου», δήλωσε ο Καπέλο στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομοσπονδίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ