Οι Uriah Heep για δύο συναυλίες στην Ελλάδα το Φεβρουάριο
Γιορτάζοντας 40 χρόνια γνήσιου ροκ οι Uriah Heep επιστρέφουν για δύο συναυλίες στην Ελλάδα. Οι θρύλοι της βρετανικής σκηνής δίνουν το πρώτο live στις 5 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Block33 στη Θεσσαλονίκη και στις 6 Φεβρουαρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin205 στην Αθήνα.
2
Γιορτάζοντας 40 χρόνια γνήσιου ροκ οι θρύλοι της βρετανικής σκηνής Uriah Heep επιστρέφουν για δύο συναυλίες στην Ελλάδα το Φεβρουάριο.
Με παρακαταθήκη ένα τεράστιο πλούτο τραγουδιών, σαράντα ολόκληρα χρόνια καριέρας -τόσα όσες σχεδόν και οι αλλαγές μελών στη σύσταση τους- και ανεξάντλητη ενέργεια, οι πατέρες του progressive rock δίνουν το πρώτο live στις 5 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Block33 στη Θεσσαλονίκη και στις 6 Φεβρουαρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin205 στην Αθήνα.
Οι Uriah Heep, που πήραν το όνομά τους από έναν χαρακτήρα του κλασικού μυθιστορήματος του Τσαρλς Ντίκενς, ξεκίνησαν να γράφουν τη δική τους μουσική ιστορία στα τέλη της δεκαετίας του 60 και οι παγκόσμιες πωλήσεις των άλμπουμ τους ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα.
Έχουν βγάλει 21 studio albums, αμέτρητες Νο1 επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ πέντε από τα άλμπουμ τους μπήκαν στο αμερικανικό top40. Φέτος γιορτάζουν τα 40 χρόνια γνήσιου ροκ και κυκλοφορούν τη συλλογή Celebration-Forty years of Rock. Η συλλογή περιέχει μεγάλες επιτυχίες των Uriah Heep που έχουν ηχογραφηθεί εκ νέου αλλά και δύο ολοκαίνουργια κομμάτια.
Easy Livin, The Magicians Birthday, Sweet Freedom, Gypsy, The Wizard, Lady in Black και νέα τραγούδια των Uriah Heep σε δύο δυνατές βραδιές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Σημεία προπώλησης: Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης και online στη διεύθυνση www.ticketpro.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πανιώνιος προχώρησε σε μεταγραφή: Ανακοίνωσε τον Τόμασον
- Αγωνιστικά κάλαντα άκουσε ο Κουτσούμπας – «Οι λαοί έχουν τη δύναμη να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων»
- Πώς κινήθηκε η αγορά στις Γιορτές – Ο τζίρος ανά κλάδο
- Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητσοτάκη από την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου
- «Πριν 18 χρόνια έγινες το αγόρι μου. Είμαι τόσο τυχερή» – Η Έμα Χέμινγκ αναπολεί τις στιγμές της με τον Μπρους Γουίλις
- Ηλεκτρονικές απάτες: Τα SOS των αγορών και οι τρόποι προστασίας




