2

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του League Cup Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Αστον Βίλα. Στον αγώνα ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ο άνθρωπος του αγώνα για την ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον ήταν ο Γουέιν Ρούνι, ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το γκολ της πρόκρισης.

Ο Σκόουλς είχε ανοίξει το σκορ στο 52 με σουτ και στο 71 και ο Κάρικ με πλασέ έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τέβες με προβολή μετά από σέντρα του Μπέλαμι μείωσε σε 2-1 κι έδωσε προσωρινά ελπίδες στους «πολίτες», καθώς με το σκορ αυτό το ματς πήγαινε στην παράταση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ