
Είπε το «ναι» ο Ντάτολο και αναμένεται πλέον η ανακοίνωση
Ο Χέσους Ντάτολο απάντησε θετικά τελικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και ενδέχεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ).
-Ερεθισμός στους κοιλιακούς και νοκ άουτ από την Καβάλα ο Ντιόγκο
- Γκαλέτι: Θα επιστρέψω σύντομα
2
Ο Χέσους Ντάτολο απάντησε θετικά τελικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και ενδέχεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ).
Ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ παρά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν προτίμησε την πολύ καλύτερη από οικονομικής πλευράς πρόταση του Ολυμπιακού και την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League.
Το θέμα χειρίστηκε προσωπικά ο παράγοντας του Ολυμπιακού, Γιάννης Χρυσικόπουλος, ο οποίος μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης ετοίμαζε τα συμβόλαια του 25χρονου άσου.
Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης παραδέχονταν για τη συμφωνία με τον Αργεντινό άσο και τη Νάπολι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
- Καιρός: Πιθανή ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα – Οι περιοχές
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Γλαβίνας: Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας
- Ο Τι Τζέι Σορτς αναδείχθηκε MVP του play in (pic)
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις
