
Νεκρός ο ηγέτης του πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Υεμένη
Ο ηγέτης του πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Υεμένη σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων. Ο Αμπντουλάχ Μεχντάρ έπεσε νεκρός μετά από συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας της Υεμένης, οι οποίες περικύκλωσαν το σπίτι του.
2
Ο ηγέτης του πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Υεμένη σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Ο Αμπντουλάχ Μεχντάρ λέγεται ότι ήταν ο ηγέτης μιας ομάδας της Αλ Κάιντα στην επαρχία Σαμπουα, 375 μίλια ανατολικά της πρωτεύουσας Σαναά.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται τον κυβερνήτη της επαρχίας Σάμπουα, ο οποίος δήλωσε ότι ο Αμπντουλάχ Μεχντάρ σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με άντρες των δυνάμεων ασφαλείας, που περικύκλωσαν το σπίτι του στην πόλη Χούτα.
Το πρακτορειο της Υεμένης, επίσης, αναφέρει ότι ακόμη δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα στην ίδια επαρχία.
Αξίζε ινα σημειωθεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν σχεδιάζουν να αποστείλουν στρατεύματα στην Υεμένη, όπως διαβεβαίωσε την Κυριακή ο αμερικανός πρόεδροςΜπάρακ Ομπάμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Bridgerton και The Sims 4 ενώνουν τις δυνάμεις τους: Νέα δωρεάν αντικείμενα, ρούχα και αίθουσες χορού
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ
- Η Ουάσινγκτον καλεί το Ιράν να αποφυλακίσει τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Σύγκρουση τζετ σκι με φάλαινα στον Καναδά – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός [βίντεο]
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 81-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο μετά το πολύωρο χειρουργείο – Πώς συνέβη το ατύχημα με το πατίνι
