
Έναν τίτλο, η ευχή του Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ
Την κατάκτηση ενός τίτλου για τον ΠΑΟΚ ζητά από τον... Αγιο Βασίλη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, εκφράζοντας την επιθυμία της οικογένειας του «Δικεφάλου». Στο μεταξύ, οι επιτελείς του «Δικεφάλου» αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του Τζέισι Οκβουνβάνε.
2
Την κατάκτηση ενός τίτλου για τον ΠΑΟΚ ζητά από τον… Αγιο Βασίλη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, εκφράζοντας την επιθυμία της οικογένειας του «Δικεφάλου». Στο μεταξύ, οι επιτελείς του «Δικεφάλου» αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του Τζέισι Οκβουνβάνε.
«Η καλύτερη ευχή για το 2010, κυρίως για τον κόσμο μας, είναι να πάρουμε έναν τίτλο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολη, αλλά εμείς δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Το Κύπελλο δεν μας αφήνει αδιάφορους, καθώς είναι ένας θεσμός μέσω του οποίου μπορούμε να διακριθούμε» δήλωσε στην SportDay ο Βιεϊρίνια.
Και πρόσθεσε:
«Το πρώτο μισό δεν ήταν καλό για μένα, γιατί προερχόμουν από τραυματισμό. Οι τελευταίοι έξι μήνες, όμως, ήταν οι καλύτεροι».
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εγκατέλειψαν την ιδέα απόκτησής του Τζέισι Οκβουνβάνε και εξετάζουν τις υπόλοιπες περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Ο Νιγηριανός άφησε καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις που έλαβε μέρος, αλλά δεν είναι ο… ψημένος παίκτης που αναζητούν οι Θεσσαλονικείς.
Ως ανασταλτικός παράγοντας λειτούργησε και το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ελεύθερη θέση ξένου, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του Τζο Μπιζέρα.
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Σάντος θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο, αφού ο Πορτογάλοςτους έδωσε ρεπό για την πρώτη μέρα του 2010. Σύμφωνα με όσα έδειξε πάντως στηνπροπόνηση της Πέμπτης, η 11άδα που θα αγωνιστεί στο ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο θα αποτελείται από τους εξής: Χαλκιά, Αραμπατζή, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζά, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Από τους ναζί μέχρι τα κολαστήρια της ICE: Πότε τα κέντρα κράτησης γίνονται «στρατόπεδα συγκέντρωσης»
- Θέλει τρόπο, όχι κόπο: Απλοί κανόνες που απογειώνουν την άσκηση
- Χανταϊός: Έπιασε στεριά το κρουαζιερόπλοιο Hondius – Σε «σφραγισμένα» οχήματα η μεταφορά των επιβατών
- Super League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Καραϊσκάκη – Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής, αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας
- Οι «Εκκλησιάζουσες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περιοδεία


