Από τη φυλακή θα τελειώσει τη νέα του ταινία ο Ρομάν Πολάνσκι
Την πεποίθηση ότι ο Ρομάν Πολάνσκι θα καταφέρει να ολοκληρώσει μέσα από τη φυλακή τη νέα του ταινία με τίτλο Ghost, εξέφρασε ο συγγραφέας και σεναριογράφος Ρόμπερτ Χάρις, στο βιβλίο του οποίου βασίζεται το φιλμ.
Την πεποίθηση ότι ο Ρομάν Πολάνσκι θα καταφέρει να ολοκληρώσει μέσα από τη φυλακή τη νέα του ταινία με τίτλο Ghost, εξέφρασε ο συγγραφέας και σεναριογράφος Ρόμπερτ Χάρις, στο βιβλίο του οποίου βασίζεται το φιλμ.
Μιλώντας στο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ του Σέλτενχαμ, ο Χάρις υποστήριξε ότι ο διάσημος σκηνοθέτης -ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στη φυλακή της Ζυρίχης για την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού στα τέλη της δεκαετίας του 70- θέλει να ολοκληρώσει εγκαίρως την ταινία, ώστε να συμμετάσχει στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου, τον Φεβρουάριο.
«Μπορεί να μας γνωστοποιήσει τις επιθυμίες του μέσα από το κελί του. Δεν νομίζω πως επιτρέπονται τα τηλεφωνήματα, αλλά σίγουρα μπορούμε να επικοινωνήσουμε» είπε ο Χάρις.
Ο σεναριογράφος, πάντως, εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς το χρόνο προβολής της ταινίας, υποστηρίζοντας ότι η δικαστική περιπέτεια του σκηνοθέτη ίσως επηρεάσει την άποψη του κοινού.
Όπως αναφέρει το BBC, τα γυρίσματα της ταινίας, με πρωταγωνιστές τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πιρς Μπρόσναν και Κιμ Κατράλ, ολοκληρώθηκαν πριν τη σύλληψη του σκηνοθέτη.
Πρόσφατα, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, ο Ρομάν Πολάνσκι επικοινώνησε με τον μουσικοσυνθέτη Αλεξάντερ Ντεσπλάτ και του έδωσε οδηγίες για τη μουσική επένδυση της ταινίας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.