
«Ιστορικό λάθος» να μην αποσταλούν ενισχύσεις στο Αφγανιστάν λέει ο Τζον Μακέιν
Μεγάλο ιστορικό λάθος χαρακτηρίζει ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν ενδεχόμενη άρνηση της κυβέρνησης Ομπάμα να ενισχύσει το μέτωπο του Αφγανιστάν. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος τώρα δεν είναι η αμερικανική υποχώρηση, αλλά τα ημίμετρα, δηλώνει ο ηττημένος διεκδικητής της αμερικανικής προεδρίας.
51
Μεγάλο ιστορικό λάθος χαρακτηρίζει ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν ενδεχόμενη άρνηση της κυβέρνησης Ομπάμα να ενισχύσει στρατιωτικά το μέτωπο του Αφγανιστάν.
«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος τώρα, δεν είναι η αμερικανική υποχώρηση, είναι το ημίμετρο […] που προσπαθεί να συμβιβάσει τις θέσεις όλων των πολιτικών δυνάμεων» δήλωσε ο Τζον Μακέιν μιλώντας στο CNN.
«Το γεγονός ότι δεν δίνεται απάντηση στις απαιτήσεις που τέθηκαν στο τραπέζι θα είναι ένα μεγάλο ιστορικό λάθος» τόνισε ο Τζον Μακέιν, ο οποίος έχασε τη μάχη για την κατάκτηση του Λευκού Οίκου από τον Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Μπαράκ Ομπάμα καλείται να αποφασίσει τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με την ανάπτυξη δεκάδων χιλιάδες επιπλέον στρατωτών στο μέτωπο του Αφγανιστάν, βάσει αιτήματος του Αμερικανού διοικητή Στάνλεϊ Μακ Κρίσταλ.
Ο στρατηγός Μακ Κρίσταλ θα ζητήσει κατά πληροφορίες από 40.000 έως 60.000 επιπλέον άνδρες, πέραν των 21.000 που ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ήδη εγκρίνει αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Έξαλλη η Ζόι Κράβιτζ με ανάρτηση της Hulu – Η φωτογραφία με τον Χάρι Στάιλς που άναψε «φωτιές»
- Ρεκόρ της Euroleague σε τηλεθέαση, social media και προσέλευση στα γήπεδα – Αναλυτικά οι αριθμοί (pic)
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τριήμερη εκεχειρία στην Ουκρανία
- Acropolis Swim Open: Σπουδαίος Σίσκος στα 200μ. ύπτιο, καλύτερη επίδοση στον κόσμο και Πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Έξι πράγματα που μάθαμε για τον πρώτο Αμερικάνο ποντίφικα στο πρώτο έτος της θητείας του
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια

