
Toν Ολλανδό Χαϊτίνγκα ανακοίνωσε η Εβερτoν
Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον ένατο όμιλο του Europa League, Εβερτον, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού, Τζον Χαϊτίνγκα, από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έναντι του ποσού των 6 εκατομμυρίων ευρώ.
89
Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον ένατο όμιλο του Europa League, Εβερτον, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού, Τζον Χαϊτίνγκα, από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έναντι του ποσού των 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Ολλανδός, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην φάση των ομίλων του Europa League, καθώς είχε αγωνιστεί με την Ατλέτικο εναντίον του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Champions League, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τα «ζαχαρωτά», αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, πήρε την φανέλα με το νούμερο 5, η οποία άνηκε στον κεντρικό αμυντικό Τζόλιον Λέσκοτ, ο οποίος μεταπήδησε στην Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 25 εκ. ευρώ.
Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή της Εβερτον, μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο, ύστερα από αυτή του Ρώσου μέσου, Ντίνιαρ Μπιλιαλέτντινοφ και του γάλλου μέσου, Σιλβέν Ντεστέν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Σίντνεϊ Σουίνι «έφαγε πόρτα» στην ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada 2
- UEFA Champions League: Η ημιτελική φάση έρχεται στο MEGA
- Στην Ιταλία ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον «Κήπο των Δικαίων» – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μιλάνου
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Αγωνία στο Μαξίμου
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός





