105

Παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με την οποία, η Εσπανιόλ αποφάσισε να μην ανανεώσει το δανεισμό του Σίτο Ριέρα στον Πανθρακικό, στην ομάδα της Κομοτηνής επιμένουν ότι το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως με βάση όσα ισχύουν στην παρούσα φάση, το ενδεχόμενο που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, είναι να συνεχίσει ο Ριέρα την καριέρα του στον Πανθρακικό.

Κι αυτό γιατί οι εμφανίσεις του έχουν στρέψει την προσοχή αρκετών ομάδων προς το πρόσωπό του.

Δύο, τουλάχιστον, ελληνικές ομάδες και δύο αγγλικές, έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ριέρα.

Η Λάρισα και η Ξάνθη φέρονται να έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις στην Εσπανιόλ, προσπαθώντας και οι δύο να αποκτήσουν ως «ελεύθερο» τον Ισπανό επιθετικό.

Τον Ριέρα, όμως, παρακολουθούν τον τελευταίο καιρό και η Κόβεντρι με την Μπέρνλι και το ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων είναι αυτό που εξιτάρει περισσότερο τον Ισπανό, που θα ήθελε, εκτός των άλλων, να βρίσκεται και κοντά στον αδερφό του, ο οποίος αγωνίζεται στην Λίβερπουλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ