105

Μηνυτήρια αναφορά υπέβαλε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο Βίκτωρας Μητρόπουλος για σειρά παρανομιών, που, όπως υποστηρίζει, έλαβαν χώρα στις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την εκλογή προέδρου το περασμένο Σάββατο, όπου ήταν υποψήφιος και πρόεδρος εκλέχθηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, λίγες ημέρες πριν από τις αρχαιρεσίες ο κ. Μητρόπουλος ενημέρωσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών ότι επίκειται νόθευση της ψηφοφορίας από την παράταξη του αντιπάλου του, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Μητρόπουλος, πριν την έναρξη της διαδικασίας κάποιοι πρόεδροι Ενώσεων που είχαν υποσχεθεί υποστήριξη της υποψηφιότητάς του δήλωσαν αδυναμία στήριξής του, καθώς, όπως του ανέφεραν, θα αντιμετώπιζαν κυρώσεις οικονομικού και αγωνιστικού χαρακτήρα αν δεν υποστήριζαν τον αντίπαλό του.

Οπως αναφέρει ο κ. Μητρόπουλος, οι ίδιοι πρόεδροι του είπαν ότι η εκλογική διαδικασία θα ήταν ελεγχόμενη δια της μεθόδου διπλώσεως των ψηφοδελτίων.

Ο κ. Μητρόπουλος ζητά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης ώστε να διακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί σοβαρά αδικήματα, όπως αυτό της εκβίασης στο παρασκήνιο των εκλογών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ