
Δυο αμερικανικά Black Hawk κατέπεσαν σε αεροπορική βάση στο Ιράκ
Ένας Ιρακινός στρατιώτης σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση δύο αμερικανικών ελικοπτέρων Black Hawk σε αεροπορική βάση στα βόρεια της Βαγδάτης. Αλλοι τέσσερις στρατιώτες, δυο Ιρακινοί και δύο Αμερικανοί, τραυματίστηκαν. Διίστανται οι ανακοινώσεις για τα αίτια.
43
Ένας Ιρακινός στρατιώτης σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση δύο αμερικανικών ελικοπτέρων Black Hawk, σε αεροπορική βάση στην Αντχαμίγια, στα βόρεια της Βαγδάτης, το βράδυ του Σαββάτου. Αλλοι τέσσερις στρατιώτες, δυο Ιρακινοί και δύο Αμερικανοί, τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με το BBC, η ιρακινή αστυνομία αναφέρει ότι το ένα από τα δύο ελικόπτερα κατέπεσε από πυρά ανταρτών και πως αμέσως μετά σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ ανταρτών και αμερικανικών και ιρακινών δυνάμεων.
Ωστόσο, ο αμερικανικός στρατός υποστηρίζει πως η σύγκρουση δεν προκλήθηκε από εχθρικά πυρά και πως δεν είχε καμία ενημέρωση είτε για συγκρούσεις στην περιοχή είτε για κατάρριψη ελικοπτέρου.
Πάντως, ένας ανεξάρτητος οπερατέρ που συνεργάζεται με το BBC και ο οποίος βρισκόταν κοντά στην αεροπορική βάση, δήλωσε ότι άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το ένα ελικόπτερο και τότε το είδε να συντρίβεται. Υποστήριξε, επίσης, ότι το ελικόπτερο είχε τυλιχθεί στις φλόγες και καπνός έβγαινε από τη μηχανή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η AVIN στηρίζει το Make-A-Wish Ελλάδος και κάνει πραγματικότητα ευχές παιδιών που νοσούν
- Χωρίς Ντόντσιτς η Εθνική Σλοβενίας το καλοκαίρι – Το ανακοίνωσε ο ίδιος (pic)
- Απόδραση κρατουμένου από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα – Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
- Χιλιάδες επιστήμονες αντιδρούν στην επίθεση Τραμπ κατά του κορυφαίου ερευνητικού ιδρύματος
- Στο πρόγραμμα της κοινωνικής αντιπαροχής ακίνητο στην Καλαμάτα
- Μύκονος: Σύλληψη 39χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά

