
Η Χαλ δεν… συγκίνησε τον Ότο, εκτός Εθνικής o «Stelios»
Φαίνεται πως η μεταγραφή του Στέλιου Γιαννα-κόπουλου στη Χαλ δεν... συγκίνησε - ή τουλάχιστον όχι ακόμα - τον Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος ανακοίνωσε τα ονόματα των Ελλήνων «λεγεωνάριων» ποδοσφαιριστών που κάλεσε για τις αναμετρήσεις της Εθνικής με τη Μολδαβία και την Ελβετία, στο «Καραϊσκάκη», στις 11 και 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
89
Φαίνεται πως η μεταγραφή του Στέλιου Γιαννακόπουλου στη Χαλ δεν… συγκίνησε – ή τουλάχιστον όχι ακόμα – τον Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος ανακοίνωσε τα ονόματα των Ελλήνων «λεγεωνάριων» ποδοσφαιριστών που κάλεσε για τις αναμετρήσεις της Εθνικής με τη Μολδαβία και την Ελβετία, στο «Καραϊσκάκη», στις 11 και 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Ο Γερμανός τεχνικός δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη στις πρώτες κλήσεις του, αφού το όνομα του 34χρονου μέσου της Χαλ δεν περιλαμβάνεται στη λίστα του, έστω και αν αρχικά υπήρχαν ελπίδες.
Ο «Stelios», όπως συμβαίνει διαρκώς μετά το Euro 2008, έμεινε, εκτός Εθνικής, παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες συμφώνησε με την Χαλ Σίτι, ομάδα της Premier League.
Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους Γιάννη Αμανατίδη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Κώστα Κατσουράνη, Γιώργο Σαμαρά, Αγγελο Χαριστέα, Φάνη Γκέκα, Νίκο Λυμπερόπουλο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Τραϊανό Δέλλα.
Στις κλήσεις επανήλθε ο Αμανατίδης, ο οποίος είχε χάσει τα ματς με Λουξεμβούργο και Λετονία λόγω τραυματισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 85-76: Πρώτοι και καλύτεροι στην κανονική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι»
- Καιρός: Φεύγει η αφρικανική σκόνη, έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Γαλλία: Με τη συμμετοχή 30 χωρών η τηλεδιάσκεψη στο Παρίσι για την ασφάλεια του Ορμούζ – Θα συμμετέχει και ο Κ. Μητσοτάκης
- ΑΕΚ: 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρίν (vids)
- Εκεχειρία στον Λίβανο: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας σύμφωνα με τις ΗΠΑ
- «Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει τη Σαουδική Αραβία ο Δώνης και πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

