
Φονική επίθεση γυναίκας καμικάζι κατά τη διάρκεια δείπνου στο Ιράκ
Βομβιστική επίθεση γυναίκας καμικάζι στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 άτομα και τραυμάτισε 33 άλλα σε δείπνο στην επαρχία Ντιγιάλα του βορείου Ιράκ. Τα περισσότερα θύματα ήταν αστυνομικοί. Αλλοι 13 νεκροί σε άλλες βομβιστικές επιθέσεις.
91
Βομβιστική επίθεση γυναίκας καμικάζι στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 άτομα και τραυμάτισε 33 άλλα σε δείπνο στην επαρχία Ντιγιάλα του βορείου Ιράκ. Τα περισσότερα θύματα ήταν αστυνομικοί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι παρευρισκόμενοι στο δείπνο -κυρίως αστυνομικοί- ετοιμάζονταν να γευματίσουν μετά τη λήξη της πρωινής νηστείας που ισχύει κατά το Ραμαζάνι. Η επίθεση έλαβε χώρα στην πόλη Μπάλαντ Ρουζ, 90 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαγδάτης.
Οι αμερικανικές στρατιωτικές Αρχές έδιναν έναν χαμηλότερο αριθμό θυμάτων, συγκεκριμένα 17 νεκρούς και 8 τραυματίες.
Νωρίτερα, δύο αυτοκίνητα ανατινάχθηκαν στην περιοχή Καράντα της Βαγδάτης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 13 άτομα και να τραυματιστούν άλλα 37.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί οι βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράκ. Γυναίκες καμικάζι έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 12 επιθέσεις σε ολόκληρη τη χώρα μέσα στο 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χιλιάδες αρκούδες θανατώθηκαν στην Ιαπωνία έπειτα από επιθέσεις σε ανθρώπους
- Η… Μεγάλη Δευτέρα του Μουρίνιο: Ανακοινώνει το μέλλον του και όλα «μυρίζουν» Ρεάλ
- Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: Βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο TikTok
- Sani Men: Ισχυρά, όπως εσύ!
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Έργο προστασίας και ανάδειξης του Mon Repos



