66

O Γιάννης Σκοπελίτης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ανόρθωσης για τον αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για το μεγάλο ματς με τους «ερυθρόλευκους», που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Στην 23μελη αποστολή των πρωταθλητών Κύπρου, συμπεριελήφθη και το τελευταίο μεγάλο απόκτημα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Σάβιο, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί πριν δύο εβδομάδες διότι ήταν ανέτοιμος.

Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για την Αθήνα και σ αυτή συμμετέχουν οι: Μπεκιάι, Νάγκι, Οτσόκολιτς, Θεοδότου, Λεϊβακαμπέσι, Σαμάρα, Λάμπρου, Κωνσταντίνου, Κατσαβάκης, Γεωργίου, Δέλλας, Παναγή, Σκοπελίτης, Νικολάου, Ντομπρασίνοβιτς, Πάουλο Κόστα, Λαμπάν, Μπαρτόν, Τικίνιο, Τσιταϊσβίλι, Φρούσος, Σάβιο και Σόσιν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ