
Χωρίς προβλήματα και «ακόμα πιο δυνατή» η Εθνική
Με τη συμμετοχή όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών και δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στη Φρανκφούρτη. Εν τω μεταξύ, την άποψη πως αυτή η Εθνική είναι καλύτερη από αυτή του 2004 εξέφρασε και ο Αγγελος Χαριστέας, που χαρακτήρισε απόλυτο αφεντικό τον Ρεχάγκελ.
89
Με τη συμμετοχή όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών και δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στη Φρανκφούρτη.
Ο Νικοπολίδης πήρε κανονικά μέρος στο πρώτο ημίχρονο του οικογενειακού «διπλού», ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης νιώθει ακόμα μικροενοχλήσεις, όμως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση του.
Ξεχωριστό τόνο στην προπόνηση της Εθνικής μας στη Φρανκφούρτη έδωσαν οι περίπου 100 Έλληνες φίλαθλοι που έδωσαν βροντερό «παρών».
Την Παρασκευή, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί στις 19:00 (ώρα Ελλάδας).
Εν τω μεταξύ, την άποψη πως αυτή η Εθνική είναι καλύτερη από αυτή του 2004 εξέφρασε και ο Αγγελος Χαριστέας.
«Είμαστε ακόμα πιο δυνατοί από το 2004, αλλά όλα αυτά ισχύουν στη θεωρία. Πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο» τόνισε ο 28άχρονος φορ, μιλώντας στη γερμανική ιστοσελίδα taz.de.
Ο Χαριστέας χαρακτήρισε τον Οτο Ρεχάγκελ ως τον «πιο σημαντικό άνθρωπο» και «απόλυτο αφεντικό στην ομάδα».
Ειδικότερα, ο διεθνής επιθετικός τόνισε:
«Ο προπονητής μας είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα. Είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος. Όλοι ακούμε με προσοχή τις οδηγίες του όταν μας μιλάει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο
- Συλλήψεις στη Χαλκίδα για αρχαία, ναρκωτικά και όπλα
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο


