
Και δεύτερη υπόθεση νεοναζί στρατιωτών ερευνούν οι Αρχές στην Αυστρία
Οι στρατιωτικές Αρχές στην Αυστρία ερευνούν άλλη μία υπόθεση στρατιωτών οι οποίοι εμφανίζονται σε βίντεο να χαιρετούν ναζιστικά μία μόλις ημέρα μετά την εμφάνιση ενός παρόμοιου βίντεο. Το βίντεο από κινητό τηλέφωνο «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα YouTube.
95
Οι στρατιωτικές Αρχές στην Αυστρία ερευνούν άλλη μία υπόθεση στρατιωτών οι οποίοι εμφανίζονται σε βίντεο να χαιρετούν ναζιστικά μία μόλις ημέρα μετά την εμφάνιση ενός παρόμοιου βίντεο.
Το βίντεο από κινητό τηλέφωνο «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα YouTube όπου το ανακάλυψε αυστριακή εφημερίδα.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του στρατεύματος, στο βίντεο που εικονίζονται δύο νεοσύλλεκτοι σε κατάσταση μέθης να χαιρετούν ναζιστικά ενώ ένας φωνάζει «Heil Hitler». Απεικονίζονται και άλλοι στρατιώτες με παρόμοια συμπεριφορά.
Ένας από τους εικονιζόμενους εμφανίζεται και στο πρώτο βίντεο ενώ φέρει και τατουάζ με την σβάστικα.
Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να ασκήσουν δίωξη κατά των υπόπτων στρατιωτών.
Στην Αυστρία ισχύουν νόμοι που απαγορεύουν την απεικόνιση του Αδόλφου Χίτλερ με θετικό τρόπο ή την άρνηση του Ολοκαυτώματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε νηπιαγωγείο
- Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Διονύσης Τσάμης
- Φάμελλος για εργατική Πρωτομαγιά: «Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας»
- Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς
- Ελένη Φουρέιρα: Kυκλοφορεί το πρώτο της βινύλιο
- Μητσοτάκης εκτός τόπου και χρόνου – Μήνυμα για την Πρωτομαγιά με… Akyla και αποθέωση κυβερνητικών μέτρων
