89

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα.

Στη δεύτερη χρονιά ζωής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, η σκυτάλη αλλάζει χέρια και από τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος ήταν β αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού την προηγούμενη χρονιά, που βρισκόταν στην προεδρία της Λίγκα, περνάει πλέον περνάει στον «Τζίγγερ», ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.

Ο Πέτρος Κόκκαλης παραιτήθηκε από την προεδρία, καθώς αναλαμβάνει αυξημένα καθήκονυτα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου θα είναι αντιπρόεδρος.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξελέγη ομόφωνα στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, αφού υπήρχε συμφωνία από την περσινή χρονιά. Αντίθετα, για τη θέση του αντιπροέδρου υπήρχε διπλή υποψηφιότητα.

Ο Κώστας Πηλαδάκης της Λάρισας εξελέγη, παρά το γεγονός ότι την τελευταία στιγμή έθεσε υποψηφιότητα και ο Λάμπρος Σκόρδας του Αρη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr