
Νέος πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Πέτρος Κόκκαλης παραιτήθηκε από την προεδρία, επειδή αναλαμβάνει αυξημένα καθήκοντα (αντιπρόεδρος) στον Ολυμπιακό. Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής εξελέγη ο Κώστας Πηλαδάκης της Λάρισας.
- Το σύστημα των πλέι-οφ για την Ευρώπη
89
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα.
Στη δεύτερη χρονιά ζωής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, η σκυτάλη αλλάζει χέρια και από τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος ήταν β αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού την προηγούμενη χρονιά, που βρισκόταν στην προεδρία της Λίγκα, περνάει πλέον περνάει στον «Τζίγγερ», ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.
Ο Πέτρος Κόκκαλης παραιτήθηκε από την προεδρία, καθώς αναλαμβάνει αυξημένα καθήκονυτα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου θα είναι αντιπρόεδρος.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξελέγη ομόφωνα στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, αφού υπήρχε συμφωνία από την περσινή χρονιά. Αντίθετα, για τη θέση του αντιπροέδρου υπήρχε διπλή υποψηφιότητα.
Ο Κώστας Πηλαδάκης της Λάρισας εξελέγη, παρά το γεγονός ότι την τελευταία στιγμή έθεσε υποψηφιότητα και ο Λάμπρος Σκόρδας του Αρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πρίγκιπας Φίλιππος: Η άγνωστη διάγνωση με καρκίνο και η πίκρα της Ελισάβετ
- «Με τις… ευχές του Κλοπ, πάει για Ντιομαντέ η Λίβερπουλ»
- Νόρα Βαλσάμη: Η σπάνια φωτογράφιση από τον γιο της Ερρίκο Ανδρέου
- Το αήττητο του Ολυμπιακού και το ρεκόρ του Μπαρτζώκα με τον Αταμάν
- Ρωσία: Ζημιές σε σημαντικό λιμάνι και σε σχολείο από drones
- Η Ινδονησία καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στον Λίβανο

