
Τουλάχιστον 21 νεκροί από πυρκαγιά σε λιμάνι του Μπανγκλαντές
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο λιμάνι Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές. Η φωτιά ξεκίνησε από φτωχογειτονιά στην περιοχή Μπακούλια. Μεταξύ των θυμάτων, γυναίκες και παιδιά.
30
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο λιμάνι Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές.
Οι πυροσβέστες εκτιμούν ότι η φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη, όπου πιθανολογούν ότι βρίσκονταν εύφλεκτα υλικά. Οι δεκάδες πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να σβήσουν την πυρκαγιά.
Ανδρες των δυνάμεων ασφαλείας ανέφεραν ότι μεταξύ των 21 νεκρών είναι οκτώ γυναίκες και δύο παιδιά. Υπάρχουν επίσης άλλοι δέκα τραυματίες.
Το λιμάνι Τσιταγκόνγκ βρίσκεται 260χλμ νότια της πρωτεύουσας, Ντάκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο –
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
- Χανταϊός: Στα Κανάρια Νησιά θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο
- ΗΠΑ: Αίτημα στον Ρούμπιο να δώσει στοιχεία για τα πυρηνικά του Ισραήλ – Επιστολή 30 Δημοκρατικών βουλευτών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πρώτος, «πορτοκαλί» συναγερμός για τον ιό

