
Μπαράζ επιθέσεων αυτοκτονίας στη Βαγδάτη με 50 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες
Ανοιχτός ο κύκλος βίας στο Ιράκ, όπου μόνο το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκαν επτά επιθέσεις των ανταρτών σε διαφορετικά σημεία της Βαγδάτης με 50 νεκρούς. Την ίδια ώρα, ο Μπους δηλώνει ότι οι ΗΠΑ δεν θα φύγουν από το Ιράκ.
30
Ανοιχτός ο κύκλος βίας στο Ιράκ, όπου μόνο το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκαν επτά επιθέσεις των ανταρτών σε διαφορετικά σημεία της Βαγδάτης με 50 νεκρούς. Την ίδια ώρα, ο Μπους δηλώνει ότι οι ΗΠΑ δεν θα φύγουν από το Ιράκ.
Οι επιθέσεις των ανταρτών σημειώθηκαν σε διάφορες συνοικίες της ιρακινής πρωτεύουσας, κυρίως στις περιοχές που κατοικούν σιίτες.
Από την πλευρά του ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε ότι οι στρατιώτες των ΗΠΑ δεν πρόκειται να φύγουν από το Ιράκ, «έως ότου πετύχουν στην αποστολή τους».
Μιλώντας σε εκδήλωση βετεράνων στη Γιούτα, ο Μπους είπε ακόμα: «Ο πόλεμος στον οποίο έχουμε εμπλακεί σήμερα είναι κάτι περισσότερο από μια στρατιωτική σύγκρουση.
» Είναι η ιδεολογική μάχη του 21ου αιώνα, αποφασιστικής σημασίας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Να υπογράψει «γρήγορα» συμφωνία, απαιτεί ο Τραμπ, ειδάλλως θα διατάξει «βίαια» αντίποινα
- «Πλήξαμε» το Ιράν αφού δέχτηκαν επίθεση 3 αντιτορπιλικά μας στα Στενά του Ορμούζ, λένε οι ΗΠΑ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ, αναμεσά τους παιδιά και πλήρωμα ασθενοφόρου
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί
