
Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση 6,6 Ρίχτερ συγκλόνισε την Ινδονησία
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Κυριακή στη νήσο Σουλαουέζι της Ινδονησίας προκαλώντας πανικό στους κατοίκους, δήλωσαν αξιωματούχοι σύμφωνα με τους οποίους μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
31
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Κυριακή στη νήσο Σουλαουέζι της ανατολικής Ινδονησίας προκαλώντας πανικό στους κατοίκους, δήλωσαν αξιωματούχοι σύμφωνα με τους οποίους μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.
Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην επαρχία Γκοροντάλο του κεντρικού Σουλαουέζι.
Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 33 χιλιομέτρων κάτω από το βυθό της θάλασσας στον Κόλπο Τομίνι της χερσονήσου Μιναχάζα, περίπου 1.300 χλμ. βορειοανατολικά της Τζακάρτας.
Ο κυβερνήτης της επαρχίας Γκοροντάλο ζήτησε από τους κατοίκους των περιοχών που βρίσκονται κοντά στον Κόλπο Τομίνι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας φόβων για τσουνάμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Εξακόσια άτομα αφέθηκαν στην ηδονή ενός δημόσιου φιλιού – «Μετά την πανδημία έμοιαζε απαγορευμένο»
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου
- Νεκρός εργάτης σε βιομηχανία στη Χαλκίδα – Καταπλακώθηκε από φορτηγό
- Το κομμουνιστικό Βιετνάμ στρέφεται στους influencer και την ΑΙ για μια νέα εποχή προπαγάνδας
- Στις Ένοπλες Δυνάμεις η έρευνα για το drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Τα ερωτήματα της έρευνας
- Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα στη Γερμανία – Διέφυγαν οι δράστες

