71

Στην επέκταση του συμβολαίου του Νίκου Λυμπερόπουλου προχώρησε η ΑΕΚ για άλλα δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του Μεσσήνιου επιθετικού μέσου έληγε το καλοκαίρι του 2007, ωστόσο, ένα χρόνο προτού τελειώσει, η διοίκηση θέλησε να τον ανταμείψει για την προσφορά του.

Έτσι, με την ευκαιρία της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στην Αυστρία, παίκτης και πρόεδρος συμφώνησαν να συνεργαστούν έως το καλοκαίρι του 2009.

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Νίκο Λυμπερόπουλο για άλλα τρία χρόνια».

Αξίζει να επισημανθεί ότι, πριν από λίγο καιρό, η Μπενφίκα είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λυμπερόπουλου, ωστόσο ο ίδιος είχε δηλώσει πως τον ενδιέφερε πρώτα η ΑΕΚ και μετά το εξωτερικό. Αυτό αποδείχθηκε και έμπρακτα την Τετάρτη, με την επέκταση του συμβολαίου του.

Από την άλλη, παρελθόν αποτελεί ο Λουάι Τσάνκο. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με το Σουηδό ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουάι Τσάνκο. Η διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ