
Απεσύρθη το ένταλμα σύλληψης κατά της Γ.Τιμοσένκο
Ρώσοι εισαγγελείς ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι απέσυραν ένταλμα σύλληψης εναντίον της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, καθώς αυτή προσήλθε οικειοθελώς στην εισαγγελία για να καταθέσει.
31
Ρώσοι εισαγγελείς ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι απέσυραν ένταλμα σύλληψης εναντίον της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, καθώς αυτή προσήλθε οικειοθελώς στην εισαγγελία για να καταθέσει.
Οι ρωσικές Αρχές, για τις οποίες η Τιμόσενκο θεωρείται ύποπτη για απόπειρα δωροδοκίας αξιωματούχων του υπουργείου Αμυνας στη δεκαετία του 1990, είχαν αποσύρει το ένταλμα όταν η τελευταία έγινε πρωθυπουργός, αλλά το επανέφεραν όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιούσενκο την απέπεμψε στις αρχές του μήνα.
Ωστόσο, από το γραφείο του Ρώσου γενικού εισαγγελέα ανακοινώθηκε σήμερα ότι το ένταλμα αποσύρθηκε εκ νέου καθώς η Τιμόσενκο προσήλθε οικειοθελώς για να καταθέσει.
Η εκπρόσωπος της Τιμοσένκο δήλωσε ότι η πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στην Μόσχα το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- CIA, Γάζα και Ιράν – Το εντυπωσιακό κλείσιμο των Strokes στο Coachella
- Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 100 χρόνια από την ίδρυση του – Η ανάρτηση της ΠΑΕ (pic)
- Τραγωδία στο Ηράκλειο: 50χρονος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε γλέντι
- Λιοσίων: Στον εισαγγελέα ο 16χρονος Σουδανός που παρέσυρε την 16χρονη
- Λαζαρίδης: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης – «Ο πρωθυπουργός είχε ευθύνη»
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΚΑ’)



