
Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Τορίνο για την απόκτηση του τερματοφύλακα Σορεντίνο
Την απόκτηση του Ιταλού Στέφανο Σορεντίνο αναμένεται να ανακοινώσει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport», η «Ένωση» συμφώνησε με την Τορίνο για τη μεταγραφή του 26χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα.
66
Την απόκτηση του Ιταλού Στέφανο Σορεντίνο αναμένεται να ανακοινώσει η ΑΕΚ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του διαδικτυακού τόπου της «Gazzetta dello sport», η «Ένωση» συμφώνησε με την Τορίνο για τη μεταγραφή του 26χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπγράψει το συμβόλαιό του.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό με ποιο τρόπο ΑΕΚ και Τορίνο έφτασαν στη συμφωνία, αφού ο παίκτης δεσμευόταν με τους Ιταλούς με συμβόλαιο έως το 2008.
Μάλιστα ο Σορεντίνο έχει προχωρήσει και σε δηλώσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
«Αφήνω την ομάδα της καρδιάς μου, της οποίας είμαι φανατικός οπαδός. Είναι μια καινούργια περιπέτεια για εμένα, που μουν δίνει μια ευκαιρία να μπω σε μια καινούργια πραγματικότητα».
Ο Σορεντίνο ήταν ένας από τους δύο τερματοφύλακες που «αλίευσε» ο Ίλια Ίβιτς κατά την παρουσία του στην Ιταλία.
Ο έτερος ήταν ο Νικόλα Παβαρίνι της Ρετζίνα, 31 ετών, ενώ πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Λιβόρνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 συμβασιούχοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούνται στην ανεργία – Τι απαντά η διοίκηση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]



