
Αιρετή διοίκηση και Καρατζιοβαλή, Γκουγκουλιά απέκτησε ο Αρης
Αιρετή διοίκηση προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ, απέκτησε ο Αρης. Απαλλάχθηκαν από τις τριτανακοπές οι «κίτρινοι». Καρατζιοβαλής και Γκουγκουλιάς υπέγραψαν στους Θεσσαλονικείς.
66
Αιρετή διοίκηση προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ, απέκτησε ο Αρης. Έξι καινούργια πρόσωπα υπάρχουν πλέον στο ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο.
Πρόκειται για τους κ. Δεσύπρη, Βογιατζή, Ζαμπέτα, Ζουμπουρίδη, Ιωαννίδη και Τσαμπάζη, ενώ συνεχίζουν και τα πέντε μέλη από τη μέχρι τώρα διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ, οι κ. Ματθαίου, Σκόρδας, Γρανούζης, Μπεκιάρης και Παπαδόπουλος.
Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε ήδη σε σώμα, επικεφαλής της οποίας είναι ο Νικήτας Ματθαίου (ήταν πρόεδρος και της διοικούσας).
Τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, που είχε και μέχρι τώρα, διατηρεί ο Λάμπρος Σκόδρας, ενώ από εκεί και πέρα Α αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Γιάννης Γρανούζης και β αντιπρόεδρος ο Νίκος Βογιατζής. Εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΠΑΕ είναι ο Θέμης Μπεκιάρης και υπεύθυνος γηπέδου ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Με απόφαση, στο μεταξύ, του Εφετείου Θεσσαλονίκης ο Αρης απαλλάσσεται από το βάσανο των τριτανακοπών.
Τη σχετική αίτηση είχαν καταθέσει οι Ανδρέας Σκέντζος, Γιάννης Μαλλούς, Νίκος Κυζερίδης και Γιώργος Καζαντζής μετά την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44.
Η απόφαση είναι τελεσίδικη και πλέον οι παίκτες θα πάρουν το 5% επί των οφειλομένων, όπως είχε οριστεί από το Εφετείο, σε δεκαετή αποπληρωμή.
Συμβόλαιο για 2+2 χρόνια υπέγραψε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής και για 1+2 χρόνια ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Η Τζένιφερ Λόπεζ φλεξάρει τους κοιλιακούς της και βάζει φωτιά στα social media
- Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον 40χρονο που δολοφόνησε τη 43χρονη

