
Μείωσαν σε 2-1 οι Πίστονς στους τελικούς του ΝΒΑ και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια
Επιτέλους χαμόγελα για την ομάδα του Ντιτρόιτ, η οποία στον τρίτο τελικό του ΝΒΑ κατάφερε να νικήσει τους Σπερς με 96-79, (μείωσε σε 2-1) και να ελπίζει για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η συναρπαστική συνέχεια την ερχόμενη Παρασκευή.
30
Επιτέλους χαμόγελα για την ομάδα του Ντιτρόιτ, η οποία στον τρίτο τελικό του ΝΒΑ κατάφερε να νικήσει τους Σπερς με 96-79, (μείωσε σε 2-1) και να ελπίζει για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η συναρπαστική συνέχεια την ερχόμενη Παρασκευή.
Στο Ομπορν Χιλ του Μίτσιγκαν οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τραυματισμό του Μανού Τζινόμπιλι και έφτασαν στη νίκη επί των Σπερς.
Μέχρι και πέντε λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, οι δύο ομάδες βάδιζαν μαζί στο σκορ (61-61). Κάπου εκεί ανέλαβαν δράση οι Μπεν Ουάλας, Χάμιλτον και Μακ Ντάις και το παιχνίδι τελείωσε.
Οι Πίστονς έκλεισαν το τρίτο δωδεκάλεπτο με 70-65, ενώ στο ξεκίνημα του 4ου «καθάρισαν» μια και καλή το ματς, με ένα επί μέρους σκορ 14-4 (84-69).
Πρώτος σκόρερ από τη νικήτρια ομάδα ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον με 24 πόντους, ακολούθησε ο Τσόνσι Μπίλαπς με 20, ενώ ο Μπεν Ουάλας είχε 15 πόντους, 11 ριμπάουντ, πέντε τάπες και τρία κλεψίματα.
Από το Σαν Αντόνιο ξεχώρισε ο Τόνι Πάρκερ με 21 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 συμβασιούχοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούνται στην ανεργία – Τι απαντά η διοίκηση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]



