
Η ΠΓΔΜ «σοβαρός υποψήφιος» για ένταξη στο ΝΑΤΟ, υποστηρίζουν τα Σκόπια
Η ΠΓΔΜ γίνεται ένας από τους «πλέον σοβαρούς υποψήφιους» για ένταξη στο ΝΑΤΟ στη μελλοντική διεύρυνση της Συμμαχίας, υποστήριξε η υπουργός Εξωτερικών, Ιλίνκα Μίτρεβα, μετά τη σύνοδο μεταξύ Σκοπίων και του Συμβουλίου Συνεργασίας του ΝΑΤΟ.
31
Η ΠΓΔΜ γίνεται ένας από τους «πλέον σοβαρούς υποψήφιους» για ένταξη στο ΝΑΤΟ στη μελλοντική διεύρυνση της Συμμαχίας, υποστήριξε η υπουργός Εξωτερικών, Ιλίνκα Μίτρεβα, μετά τη σύνοδο μεταξύ Σκοπίων και του Συμβουλίου Συνεργασίας του ΝΑΤΟ.
Η διάρκειας δύο ωρών συνάντηση με τους πρεσβευτές των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ παρουσίασε έκθεση για την πρόοδο της ΠΓΔΜ όσον αφορά στην εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης για την υποψηφιότητα ένταξης των Σκοπίων στη Συμμαχία.
«Η ΠΓΔΜ είναι ένας σοβαρός υποψήφιος για την επόμενη διεύρυνση. Μπορώ να πω ότι η σημερινή συνάντηση με τους ΝΑΤΟϊκούς εταίρους […] υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες» τόνισε η υπουργός Εξωτερικών της χώρας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ.
Οι μεταρρυθμίσεις που ζητά το ΝΑΤΟ από την ΠΓΔΜ αφορούν κυρίως την καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς και η οικονομική κατάσταση της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δικηγόροι «στηρίζουν» την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Καταδικαστέα οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου τους»
- NBA: Ο νέος ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς κάνει τέτοιες περικοπές που θα ζήλευε ακόμη και ο… Σκρουτζ!
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς

