
Επεισόδιο στο Βατικανό με άγνωστο που σκαρφάλωσε στην οροφή του Αγίου Πέτρου
Στα χέρια της Πυροσβεστικής «έπεσε» ένας διανοητικά καθυστερημένος άνδρας, ο οποίος είχε σκαρφαλώσει στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου. Ο άνδρας έμεινε στην οροφή για δύο ώρες με αίτημα να διοργανώσει το Βατικανό έρανο για τα ορφανά.
30
Στα χέρια της Πυροσβεστικής «έπεσε» ένας διανοητικά καθυστερημένος άνδρας, ο οποίος είχε σκαρφαλώσει στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου. Ο άνδρας έμεινε στην οροφή περίπου για δύο ώρες απειλώντας να πέσει στο κενό, εάν το Βατικανό δεν διοργώνωνε έρανο για τα ορφανά.
Αγνωστο παραμένει πώς ο άνδρας κατάφερε να σκαρφαλώσει στο χώρο μεταξύ του προστατευτικού κιγκλιδώματος και του κεντρικού τρούλο της Βασιλικής, σε ύψος 132 μέτρων.
Τελικά, ομάδα πυροσβεστών που έσπευσε στο σημείο κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Γιατί βλέπουμε τόσα πολλά βίντεο στα social media;
- Συνετρίβη μεταγωγικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην Τουρκία
- Οι νέες ρυθμίσεις για την ετήσια άδεια: Πώς θα χορηγείται από φέτος
- Συνταγή: Πατατοσαλάτα
- Τέχνασμα του Τραμπ η παράταση της εκεχειρίας λένε οι Ιρανοί – «Πράξη πολέμου ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ»
- Κορύφωση της βίας στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός

