
Ο Ντουμιτρέσκου ανέλαβε προπονητής στο Αιγάλεω, ντεμπούτο απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Αιγάλεω, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους και θα διαδεχθεί τον Στεφάν Ντεμόλ στην τεχνική ηγεσία του «Σίτι». Μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην ΑΕΚ, την παλιά ομάδα του.
66
Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Αιγάλεω. Ο 35χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους με τη διοίκηση του αθηναϊκού συλλόγου και θα διαδεχθεί τον Στεφάν Ντεμόλ στην τεχνική ηγεσία του «Σίτι».
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «SuperΣΠΟΡ FM» και δήλωσε ευχαριστημένος για την επιστροφή του στην Ελλάδα.
«Πάντα προσπαθώ να δουλεύω σωστά και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Υπέγραψα συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι ο προπονητής του Αιγάλεω.
» Είναι μια ομάδα που είχε πολύ καλά αποτελέσματα πέρυσι και συγκαταλέγεται στις πλέον ανταγωνιστικές.
» Θα έχω δύσκολη αποστολή. Ο κ. Χατζάρας είχε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, με αποτέλεσμα η ομάδα να συμμετάσχει και στο Κύπελλο UEFA.
» Το Αιγάλεω μου είχε κάνει πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία το περασμένο καλοκαίρι, μετά την διαπραγμάτευση με τον Βάλτερ Ζένγκα, αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία» δήλωσε ο Ρουμάνος.
Η μοίρα το έφερε έτσι που ο Ντουμιτρέσκου θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Αιγάλεω στο ματς με την ΑΕΚ.
«Με τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδας μου διατηρώ την καλύτερη σχέση. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε καλά και να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
» Ο Φερνάντο Σάντος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα. Τα συναισθήματα είναι περίεργα, γιατί ο κόσμος της ομάδας με αντιμετωπίζει πολύ καλά» σχολίασε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο συνέδριο του Σιν Φέιν ο Φάμελλος – «Απαιτείται ένα παγκόσμιο ειρηνικό, αντιπολεμικό και αντιπυρηνικό κίνημα»
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson
- OT Delphi Economic Forum XI – Kεφαλογιάννη: Η Ελλάδα είναι ανθεκτικός τουριστικός προορισμός
- ΚΚΕ για επίσκεψη Μακρόν: Το σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία-συμμαχία» δεν αφορά τους λαούς
- Σαράντα χρόνια μετά τη δυστοπία του Τσερνόμπιλ, η πυρηνική ενέργεια επιστρέφει δυναμικά
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»