
Toν Μπάτζιο που έχει κρεμάσει τα παπούτσια του θέλει στο ρόστερ της η Μπόκα
Να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να περάσει τον Ατλαντικό, προσπαθεί να πείσει τον Ρομπέρτο Μπάτζιο η Μπόκα Τζούνιορς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Clarin» η ομάδα του Μπουένος Αϊρες «φλερτάρει» τον διάσημο Ιταλό.
26
Να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να περάσει τον Ατλαντικό, προσπαθεί να πείσει τον Ρομπέρτο Μπάτζιο η Μπόκα Τζούνιορς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Clarin» η ομάδα του Μπουένος Αϊρες «φλερτάρει» τον διάσημο Ιταλό, ο οποίος στα τέλη της περασμένης σεζόν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
«Ολα είναι πιθανά. Αν συμβεί θα είναι ένα μικρό θαύμα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μπόκα, Πέδρο Πομπίγιο, για την προσπάθεια της ομάδας του να αποκτήσει τον «μικρό Βούδα».
Ο Μπάτζιο θεωρεί την Αργεντινή ως δεύτερη πατρίδα του, πρόσφατα αγόρασε μια πολυτελή φάρμα έξω από το Μπουένος Αϊρες και η Μπόκα Τζούνιορς ελπίζει πως θα καταφέρει να τον πείσει να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στο συνέδριο του Σιν Φέιν ο Φάμελλος – «Απαιτείται ένα παγκόσμιο ειρηνικό, αντιπολεμικό και αντιπυρηνικό κίνημα»
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson
- OT Delphi Economic Forum XI – Kεφαλογιάννη: Η Ελλάδα είναι ανθεκτικός τουριστικός προορισμός
- ΚΚΕ για επίσκεψη Μακρόν: Το σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία-συμμαχία» δεν αφορά τους λαούς
- Σαράντα χρόνια μετά τη δυστοπία του Τσερνόμπιλ, η πυρηνική ενέργεια επιστρέφει δυναμικά
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»