
Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη αερίου σε πολυκατοικία της Γαλλίας
Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν από τη φονικότερη έκρηξη λόγω διαρροής αερίου που σημειώνεται σε πολυκατοικία της Γαλλίας τα τελευταία 30 χρόνια. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε κτίριο της Μιλούζ, στη βορειοανατολική Γαλλία.
51
Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν από τη φονικότερη έκρηξη αερίου που σημειώνεται σε κτίριο της Γαλλίας τα τελευταία 30 χρόνια. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε πολυκατοικία της Μιλούζ, στη βορειοανατολική Γαλλία.
.Η πολυκατοικία που καταστράφηκε την Κυριακή από την ισχυρή έκρηξη είχε ανεγερθεί το 1964 και μόλις πρόσφατα ανακαινιστεί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της Μιλούζ Ζαν-Μαρί Μποκέλ. Στο τετραώροφο κτίριο κατοικούσαν περισσότεροι από 30 άνθρωποι, επισημαίνει το BBC.
Επί τόπου έσπευσαν περισσότεροι από 100 πυροσβέστες· με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων πραγματοποιούσαν καθ όλη τη νύχτα έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων κάτω από τα συντρίμμια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ροντινέι είναι πλέον εξτρέμ – Θα έπρεπε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ»
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων


