30

Μέσα στον Ιούνιο θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού επανέλαβε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Σωκράτης Κόκκαλης, χωρίς όμως να αναφερθεί σε ονόματα. Για το θέμα του προπονητή απέκλεισε την πιθανότητα πρόσληψης του Μπάγεβιτς ή του Κυράστα.

Ο κ. Κόκκαλης μίλησε ξανά για τον στόχο των 100.000 μελών έως τον Οκτώβριο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η εγγραφή δίνει δύναμη στον ενιαίο Ολυμπιακό. Αν τα μέλη κρίνουν ότι ο Κόκκαλης τρελάθηκε θα μπορούν να επέμβουν. Δεν μπορεί ο καθένας επειδή έχει λεφτά να παίρνει μια ομάδα.

» Υπάρχουν ανίκανοι στο ποδόσφαιρο που το έχουν καταστρέψει. Εγώ θέλω να δώσω φωνή και δυνατότητα στα μέλη, αλλά δεν ακολουθεί κανείς άλλος.»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για την αδράνεια της Πολιτείας σχετικά με τη δημιουργία γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ άφησε αιχμές κατά του Παναθηναϊκού:

«Όπου πάμε συναντάμε όργια. Ενοχλήθηκαν για την υποδοχή στη Ριζούπολη. Εμείς που την συναντάμε αυτή την υποδοχή παντού, δεν ανοίγουμε τα πόδια μας να τρώμε τρία γκολ.»

Αναφερόμενος στο μπάσκετ είπε ότι το άθλημα περνάει κρίση, μεγαλύτερη από αυτήν του ποδοσφαίρου.

«Στο μπάσκετ δεν μπορούν οι υπεύθυνοι να ξεχωρίσουν το επαγγελματικό από το ερασιτεχνικό. Δεν μπορούν κάποιοι να λένε στα επαγγελματικά σωματεία τι να κάνουν. Είχαμε ζητήσει να έχουν οι ομάδες 24 παίκτες, οι 12 από τους οποίους να παίζουν στην λίγκα και οι υπόλοιποι 12 στο άλλο πρωτάθλημα. Όμως, λόγω της καρέκλας, διάφοροι τα απέρριψαν.»


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ