
Έντεκα νεκροί και δεκάδες τραυματίες από έκρηξη σε σιδηροδρομικό σταθμό της Βομβάης
Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 75 τραυματίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης από έκρηξη βόμβας σε πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό της Βομβάης, στην Ινδία. Μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των τραυματιών.
43
Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 75 τραυματίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης από έκρηξη βόμβας σε πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό της Βομβάης, στην Ινδία.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 20:45 τοπική ώρα (17:15 ώρα Ελλάδος) σε βαγόνι της πρώτης θέσης για γυναίκες στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μουλούντ και η Αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από την έκρηξη να βρίσκεται μία παράνομη ομάδα ισλαμιστών φοιτητών.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας της Ινδίας, είναι δύσκολο να υπολογιστεί ο ακριβής αριθμός των τραυματιών, καθώς ορισμένοι από αυτούς διακομίστηκαν αμέσως σε νοσοκομείο είτε με τα πρώτα ασθενοφόρα που έσπευσαν στην περιοχή, είτε με ταξί.
Η έκρηξη σημειώθηκε μία ημέρα μετά τη 10η επέτειο ενός κύματος βομβιστικών επιθέσεων που έχει συγκλονίσει την οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας και έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 250 ανθρώπους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»


