
Σε απολογία κλήθηκε ο Μπέος για το επεισόδιο με τον Μπάγεβιτς
Ενώπιον του αθλητικού δικαστή θα παρουσιαστεί την επόμενη Πέμπτη (30 Ιανουαρίου, 10.00) ο «ισχυρός άνδρας» του Πανιωνίου, Αχιλλέας Μπέος, για τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
26
Ενώπιον του αθλητικού δικαστή θα παρουσιαστεί την επόμενη Πέμπτη (30 Ιανουαρίου, 10.00) ο «ισχυρός άνδρας» του Πανιωνίου, Αχιλλέας Μπέος, για τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Συγκεκριμένα την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ (1-1) και αφού είχε ολοκληρωθεί η συνέντευξη Τύπου, ο Αχ.Μπέος επιτέθηκε με βαρύτατες εκφράσεις στον Μπάγεβιτς και μάλιστα η ΕΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά τα όσα ειπώθηκαν:
«Μωρή…, αποτυχημένε, όταν τελειώσει το παραμύθι με την ΑΕΚ, δεν θα βρίσκεις δουλειά ούτε στη Μαρκό». Ταυτόχρονα -σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΠΑΕ- ο κ. Μπέος έριξε ένα ευρώ στο πάτωμα, προς την πλευρά του προπονητή της ΑΕΚ, λέγοντας: «Τι κοιτάς κάτω ρε παλ… Σέρβε; Μην έχει πέσει καμιά λίρα ρε φραγκοφονιά;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΚΚΕ: Καθυστερημένη η παραίτηση του «πτυχιούχου» στη συγκάλυψη του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ, Λαζαρίδη
- Γύθειο: Το τέλος ενός ιστορικού τοπόσημου – Καταρρέει το εμβληματικό ναυάγιο «Δημήτριος»
- Ηλιούπολη: Η αστυνομία ζητά πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο
- ΣΥΡΙΖΑ για Λαζαρίδη: Παραίτηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εκλογές, προοδευτική κυβέρνηση
- Είναι τα social media εθιστικά; Η επιστήμη απλά δεν γνωρίζει ακόμα
- Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα: Οι γυναίκες πληρώνουν πιο ακριβά ένα εχθρικό εργασιακό περιβάλλον



