
Εγχείρηση για τον Σακίλ ΟΝιλ και επιστροφή σε οκτώ εβδομάδες
Για περίπου οκτώ εβδομάδες θα μείνει εκτός γηπέδων ο Σακίλ Ο Νίλ. Ο Αμερικανός πίβοτ του Λος Αντζελες Λέικερς υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και θα επιστρέψει αρχές Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται να είναι παρών στην πρεμιέρα του ΝΒΑ στις 29 του ίδιου μήνα.
26
Ο Σακίλ Ο΄Νίλ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί πόδι και θα απουσιάσει για διάστημα 6-8 εβδομάδων από τις προπονήσεις.
Ο πίβοτ των Λος Αντζελες Λέικερς θα ξεκινήσει προπονήσεις αρχές Οκτωβρίου και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, στο εντός έδρας ματς κόντρα στο Σαν Αντόνιο στις 29 του ίδιου μήνα.
Ο Σακίλ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από την περασμένη περίοδο, οπότε και αγωνίστηκε μόνο σε 15 ματς εξαιτίας των πόνων που αισθανόταν στο δεξί πόδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δολάριο: Ο θρόνος του τρίζει, αλλά δεν γκρεμίζεται – Τι λένε οι αναλυτές
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague
- Λιονέλ Μέσι: Από «βασιλιάς των γηπέδων», επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ομάδων και στρατηγικός επενδυτής
- Η ΑΕΚ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι, αλλά η Ράγιο μείωσε σε 3-1! (vids)
- «Εγώ μαζί με το παιδί μου θα πάω. Γιατί μου το σκότωσαν;» – Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Μυρτούς
- Μέγκαν Μαρκλ: «Έχω δεχθεί το περισσότερο διαδικτυακό τρολάρισμα στον κόσμο» – Η κατάρρευση του Χάρι, η πικρία για την Νταϊάνα


