
Το «φάντασμα» του Καμαρά θα κυνηγά για πάντα τους Σουηδούς
Οι Σουηδοί ποδοσφαιριστές δεν είχαν ακούσει ποτέ νωρίτερα το όνομα το Ενρί Καμαρά. Τώρα, όμως, δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ, αφού το δικό του γκολ στην παράταση ήταν εκείνο που τους έστειλε εκτός Μουντιάλ και οδήγησε τη Σενεγάλη στους οκτώ.
75
Οι Σουηδοί ποδοσφαιριστές δεν είχαν ακούσει ποτέ νωρίτερα το όνομα το Ενρί Καμαρά. Τώρα, όμως, δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ, αφού το δικό του γκολ στην παράταση ήταν εκείνο που τους έστειλε εκτός Μουντιάλ και οδήγησε τη Σενεγάλη στους οκτώ.
«Δεν είχαμε ποτέ ακούσει το όνομα του Ενρί Καμαρά. Δυστυχώς, όμως, το ακούσαμε για τα καλά τώρα και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσουμε ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιόχαν Μιάλμπι.
«Το γεγονός ότι δεν ξέραμε τι παίκτης είναι, δεν σημαίνει ότι μας δίνει την οποιαδήποτε δικαιολογία. Το ξέραμε ότι η Σενεγάλη ήταν δυνατή ομάδα, έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά. Είναι σίγουρα η πιο απογοητευτική ήττα της καριέρας μου. Νομίζω ότι θα χρειαστεί σε όλους μας κάποιος χρόνος για να την ξεπεράσουμε» κατέληξε ο Σουηδός μέσος.
Στα αποδυτήρια της Σουηδίας επικρατούσε η απόλυτη σιγή μετά την ήττα από τη Σενεγάλη. «Κανένας μας δεν είπε κάτι στον άλλον. Ήμασταν όλοι τόσο στενοχωρημένοι, δεν αποφύγαμε τα δάκρυα. Αλλά τι νόημα θα είχε να κατηγορεί ο ένας τον άλλον; Ήμασταν άτυχοι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» παραδέχθηκε ο Μιάλμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Γιορτή σήμερα 17 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα




