26

Επίδειξη δύναμης έκανε η εθνική ομάδα της Αργεντινής επικρατώντας με 5-1 επί της Κασίμα Αντλερς, σε φιλικό παιχνίδι για την προτεοιμασία τους εν όψει του Μουντιάλ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ (49, 60, 81, 83), ενώ το άλλο τέρμα της Αργεντινής σημείωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (7). Για τη γιαπωνέζικη ομάδα το γκολ πέτυχε ο Τακούγια Νοζάβα (47).


Εν τω μεταξύ οι εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Γαλλίας είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπρους Αρίνα:

«Κατά τη γνώμη μου η Αργεντινή και η Γαλλία έχουν τις καλύτερες ομάδες και συνεπώς έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. Υπάρχουν βέβαια και οι παραδοσιακές δυνάμεις της Βραζιλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας, αλλά πιστεύω πως δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες» τόνισε ο Αμερικανός εκλέκτορας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ