
Με… καθυστέρηση έντεκα μηνών ο Αλέκος Αλεξανδρής επιστρέφει στην Εθνική
Έντεκα μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή, τον Ιούνιο του 2001, ο Αλέκος Αλεξανδρής επιστρέφει στην Εθνική ομάδα των ανδρών. Ο Ότο Ρεχάγκελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, εν όψει των δύο φιλικών παιχνιδιών με την Ρουμανία και την Κύπρο.
30
Έντεκα μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή, τον Ιούνιο του 2001, ο Αλέκος Αλεξανδρής επιστρέφει στην Εθνική ομάδα των ανδρών. Ο Ότο Ρεχάγκελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, εν όψει των δύο φιλικών παιχνιδιών με την Ρουμανία και την Κύπρο.
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αποτελείται από τους: Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννη Γκούμα, Παναγιώτη Φύσσα, Αγγελο Μπασινά, Βασίλη Λάκη, Θόδωρο Ζαγοράκη, Μιχάλη Κασάπη, Βασίλη Τσάρτα, Ντέμη Νικολαϊδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Αλέξη Αλεξανδρή, Στέλιο Βενετίδη, Γιώργο Αμανατίδη, Τάσο Κατσαμπή, Παντελή Καφέ, Γιώργο Γεωργιάδη, Παντελή Κωνσταντινίδη, Νίκο Μιχόπουλο, Ζήση Βρύζα, Νίκο Νταμπίζα, Νίκο Μαχλά, Κώστα Κωνσταντινίδη, και Δημήτρη Ναλιτζή.
Οι τρεις τελευταίοι θα αγωνιστούν μόνο στο φιλικό με την Κύπρο.
Ο αγώνας με την Κύπρο θα γίνει στις 15 Μαΐου στη Ρόδο (18:30) και το παιχνίδι με τη Ρουμανία θα γίνει στις 12 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη (17:30).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Αυτά είναι τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο – Μόνο δύο ευρωπαϊκά στη λίστα
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- «Βιολάντα»: Εκτεταμένη διαρροή προπανίου διαπιστώνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- WSJ: To μεταπολεμικό σχέδιο της Ευρώπης για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ χωρίς τις ΗΠΑ
- Αεροπορικές: Το σοκ με τα καύσιμα αεροσκαφών λόγω Ιράν επιδεινώνει την κρίση στον κλάδο

