
Επιστρέφει στην εθνική μπάσκετ ο Ιάκωβος Τσακαλίδης
Το πρόβλημα του στρατού, που αποτελούσε εμπόδιο στην έλευση του Ι.Τσακαλίδη στην Ελλάδα, ξεπεράστηκε και ο σέντερ των Φοίνιξ Σανς, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της εθνικής, όπως επικυρώθηκε από έγγραφο του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Γ.Παπαντωνίου.
26
Το πρόβλημα του στρατού, που αποτελούσε εμπόδιο στην έλευση του Ιάκωβου Τσακαλίδη στην Ελλάδα, ξεπεράστηκε και έτσι ο σέντερ των Φοίνιξ Σανς, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο, κάτι που βεβαίως χαροποιεί ιδιαιτέρως τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά και ισχυροποιεί αφάνταστα την εθνική μας ομάδα.
Η θετική αυτή εξέλιξη σημειώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας, Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος στη συνέχεια έστειλε έγγραφο στην ΕΟΚ με το οποίο δίνεται άδεια στον Τσακαλίδη να έρθει στη χώρα μας το καλοκαίρι, χωρίς κανέναν έλεγχο στρατολογικής κατάστασης, προκειμένου να λάβει μέρος στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
«Δίνουμε την άδεια εισόδου και παραμονής του αθλητή Ιάκωβου Τσακαλίδη, χωρίς κανέναν έλεγχο στρατολογικής κατάστασης, από 1 έως 15 Ιουνίου και από 16 έως 30/6, ώστε να συμμετάσχει στις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες της εθνικής, στο ετήσιο διεθνές τουρνουά Ακρόπολις (14-16/6)» αναφέρεται συγκεκριμένα στο έγγραφο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αυτά είναι τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο – Μόνο δύο ευρωπαϊκά στη λίστα
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- «Βιολάντα»: Εκτεταμένη διαρροή προπανίου διαπιστώνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- WSJ: To μεταπολεμικό σχέδιο της Ευρώπης για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ χωρίς τις ΗΠΑ
- Αεροπορικές: Το σοκ με τα καύσιμα αεροσκαφών λόγω Ιράν επιδεινώνει την κρίση στον κλάδο

