
Τέσσερις νεκροί και 33 τραυματίες από έκρηξη στην ιταλική πρωτεύουσα
Τέσσερις πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους και 33 άτομα τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στον έβδομο όροφο κτιρίου στα περίχωρα της Ρώμης και η οποία οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε διαρροή αερίου.
37
Τέσσερις πυροσβέστες νεκροί και 33 τραυματίες είναι ο απολογισμός των θυμάτων της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε την Τρίτη σε κτίριο στα περίχωρα της Ρώμης, όπως δήλωσε ο νομάρχης της Ρώμης, Εμίλιο ντελ Μέζε. Η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή υγραερίου στο ισόγειο του κτιρίου.
Τη διαρροή εντόπισαν οι κάτοικοι του έβδομου ορόφου. Η έκρηξη σημειώθηκε όταν οι πυροσβέστες εκκένωσαν το κτίριο και ετοιμάζονταν να προχωρήσουν στις εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς μαζί με υπαλλήλους της ιταλικής εταιρίας Italgas.
Οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι πυροσβέστες. Μεταξύ των υπόλοιπων τραυματιών, είναι δύο υπάλληλοι της Italgas, δύο γυναίκες και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Από την έκρηξη καταστράφηκε ένα πυροσβεστικό όχημα και υπέστησαν ζημιές και άλλα αυτοκίνητα.
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Κλάουντιο Σκαγιόλα, ο οποίος μετέβη στον τόπο της έκρηξης, απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Τελευταία ενημέρωση 15:56
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Κόντρα στην πολιτική της η Ευρωπαϊκή Ένωση αύξησε τις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στα «μαλακά» Τσουαμενί και Βαλβέρδε μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχαν (pic)
- Πρώην πρίγκιπας Άντριου: Aθώος δήλωσε ο κουκουλοφόρος που κατηγορείται ότι τον απείλησε
- Δύο συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων – Κατασχέθηκαν συνολικά 43 σκληροί δίσκοι
- ΝΔ: Η σκιώδης κούρσα διαδοχής έχει ήδη ξεκινήσει – Θέσεις εκκίνησης και θέσεις μάχης
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το τέταρτο παιχνίδι με τη Βαλένθια


