
Η Ρώμη αποσύρει την υποψηφιότητα της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 για τη Νέα Υόρκη
Η Ρώμη φαίνεται να μη μένει στα λόγια καθώς με σημερινή της απόφαση είναι έτοιμη να αποσύρει την υποψηφιοτητά της για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, προκειμένου η Νέα Υόρκη να είναι αυτή που θα γίνει το... κέντρο της κορυφαίας διοργάνωσης. Για να γίνει βέβαια πράξη αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι υπόλοιπες υποψήφιες πόλεις.
26
Η Ρώμη φαίνεται να μη μένει στα λόγια καθώς με σημερινή της απόφαση είναι έτοιμη να αποσύρει την υποψηφιοτητά της για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, προκειμένου η Νέα Υόρκη να είναι αυτή που θα γίνει το… κέντρο της κορυφαίας διοργάνωσης. Για να γίνει βέβαια πράξη αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι υπόλοιπες υποψήφιες πόλεις.
Η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ, δεν έχει πάντως αποφασίσει ποια πόλη θα δηλώσει ως υποψήφια καθώς Σαν Φρατσίσκο, Ουάσιγκτον, Λος Αντζελες, Κινκινάτι, Χιούστον, Ντάλας, Τάμπρα αλλά κια Νέα Υόρκη ήταν στα υπ όψη. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση το 2005.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Η παραίτηση Λαζαρίδη υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
- Ανείσπρακτα ενοίκια: Τι αλλάζει από 1η Μαΐου – Δικηγόροι αντί δικαστών για τις εξώσεις
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 17-6: Άνετα το «21Χ21» οι «ερυθρόλευκες»
- Έμινεμ: Παππούς για δεύτερη φορά
- Εκτροπής συνέχεια από τον Γεωργιάδη με νέα αντιθεσμική επίθεση στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

