29

Με χρήματα από τον Alpha μένει στη ζωή ο ΠΑΟΚ. Στα ταμεία της Intersat μπήκαν ήδη 200 εκατ. δρχ. (και την Τετάρτη θα προστεθούν άλλα 300 εκατ. δρχ.), τα οποία ωστόσο θα αποταμιευτούν αμέσως προκειμένου να αποτραπεί η διάλυση του συλλόγου από τη μαζική φυγή παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» αναμένεται έτσι να εξοφληθούν, με πρώτο τον Δημήτρη Ναλιτζή· στον επιθετικό του ΠΑΟΚ οφείλονται 21 εκατ. δρχ. και η προσφυγή του εκδικάζεται αύριο, οπότε μάλλον αυτός θα είναι ο πρώτος που θα… πάει ταμείο.


Σειρά παίρνει ο Παντελής Καφές, στον οποίο οφείλονται 80 εκατομμύρια. Εάν δεν εξοφληθεί, ίσως επιδιώξει πρόωρα την ελευθερία του ώστε να μεταγραφεί ελεύθερα σε κάποιο αθηναϊκό σύλλογο -και οι τρεις «μεγάλοι του κέντρου» (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) φέρονται να διεκδικούν τον νεαρό μέσο.


Πάντως, η δυσκολότερη περίπτωση μοιάζει να είναι αυτή του Ομάρ Τετράτζε, καθώς ο παίκτης δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και… ο Ολυμπιακός καραδοκεί. Στον Γεωργιανό αμυντικό οφείλονται 120 εκατ. δρχ. και, εάν εξοφληθεί, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα διεξάγει αγώνα για να τον πείσει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ